Champagne Events by Highend56

Lad os sætte gang i festen, receptionen, fredagsbaren eller middagen.

Hos highend56 elsker vi lækre champagner og godt selskab. Vi ved at de gode champagner starter festen og gæsterne glade. Så lad highend56 komme ud med den bedste champagne, som der findes på markedet til en attraktiv pris.

Vi kan serverer champagne i timevis – i bestemmer selv antallet af flasker og prisniveauet. I bestemmer selv om vi skal have et par kønne piger eller mænd med til at servere for jer eller der også skal en Sommelier med i eventen.

I kan se priser for forskellige events nedenfor. Priserne er vejledende og arrangementer kan tilpasses efter behov og budget.

Kold levering

Vi kommer forbi med afkølet champagne, is og champagne kølere. Der vil være beskrivelse af
champagnerne med i parken så en i selskabet kan kloge sig.

Priser fra 2.500 kr.

Levering plus servering

Vi kommer forbi med afkølet champagne, is og champagne kølere. Vi kommer endvidere med to kønne serveringspiger eller to mandlige tjenere, som serverer champagne for selskabet.

Priser fra 5.000 kr.

Levering plus servering

Vi kommer forbi med afkølet champagne, is og champagne kølere. Vi kommer endvidere med to kønne serveringspiger eller to mandlige tjenere, som serverer champagne for selskabet. Til at fortælle omkring Champagnen mens bliver serveret kommer vores Champagne sommelier og fortæller omkring hver champagne og dennes karaktaristika. Han vil underholde i op til to timer omkring dette. Såfremt I ønsker andet end champagne kan dette også arrangeres.

Priser fra. 7.500 kr.

Såfremt du ønsker at høre mere om arrangementerne kan du kontakte Morten Marcussen på 20930995

eller på mail mm@highend56.dk også kan vi strikke det rigtige arrangement og pris sammen til jer.